Zn: Hledáme zaměstnance s dobrými soft skills - Fixová, Markéta
Tri základné piliere pri výbere zamestnancov: technické schopnosti, kvalifikácia (hard skills), kľúčové kompetencie (soft skills). Metódy výberu uchádzačov.