Psychodiagnostika - zaklínadlo v rukách čarodejníka - Krištofičová, Katarína
Pomenovanie pre diagnostické nástroje, pomocou ktorých odhaľujeme psychické vlastnosti a schopnosti človeka. Informácie ziskané pomocou psychodiagnostiky a riadenie ľudských zdrojov.