Nový podnikateľský model v módnom priemysle - Remeňová, Katarína, 1982-
Nový podnikateľský nápad spoločnosti Gilt Groupe, ktorý reagoval na problémy krízy v odevnom priemysle. Podnikateľský model založený na takzvanom bleskovom podnikaní. Nákupný proces a podstata toku tržieb. Profil zákazníkov.