Franchising - osvedčený koncept podnikania - Priečková, Katarína, 1983-
História, vznik a pôvodný význam franchisingu. Vzťah medzi poskytovateľom a prijímateľom franšízy, ktorú môžeme považovať za predmet podnikania. Franchisingové podnikanie a právna úprava franchisingu na Slovensku. Výhody a nevýhody franchisingu.