Zamedzenie dvojitého zdanenia, daňový bonus a poistné v zahraničí - Brnová, Miroslava
Objasnenie spôsobu zdaňovania príjmov slovenských daňových rezidentov dosahovaných v zahraničí - v krajinách, s ktorými má SR uzatvorenú zmluvu o zamedzení dvojitého zdanenia. Podstata zamedzenia dvojitého zdanenia.