Tam, kde sú dobré vzťahy, darí sa aj nápadom - Škutková, Jana
Pozícia marketingového konzultanta, ktorý pomáha klientom optimalizovať spôsob marketingovej komunikácie. Úloha copywritera a výsledná podoba kreatívnych výstupov. Spolupráca konzultanta s reklamnou agentúrou.