Pozitívne opatrenia zamerané na rodovú rovnosť v kontexte európskeho práva - Magurová, Zuzana
Zásada rovného zaobchádzania medzi mužmi a ženami a pozitívne opatrenia v európskom práve. Pojmy rovnosť a pozitívne opatrenie. Zásada rovného zaobchádzania medzi mužmi a ženami a pozitívne opatrenia v slovenskom práve.