Začleniť sa či nezačleniť sa do sociálneho biznisu? - Haruštiaková, Zuzana
História reklamy a internetového marketingu. Ako sa začleniiť do sveta sociálnych sietí, ktoré dnes utvárajú nový trend v marketingu. Využívanie e-mailov v marketingu a trendy v sociálnych sieťach.