K spoločnému podniku ako forme koncentrácie v nadväznosti na program Leniency a účinná ľútosť podľa Trestného zákona - Kurilovská, Lucia
Postup a podmienky na uplatnenie programu zhovievavosti resp. Leniency programu. Účastníci koncentrácie, Leniency a účinná ľútosť podľa Trestného zákona.