Financovanie neziskového sektora - Hrašková, Dagmar
Financovanie neziskového sektora na Slovensku. Štátne zdroje financovania. Priama a nepriama podpora. Súkromné zdroje financovania. Získavanie prostriedkov od individuálnych darcov. Samofinancovanie.