Prípadové štúdie v marketingu - Orbánová, Darina
Prípadové štúdie patria medzi najpoužívanejšie metódy vo vyučovaní marketingu. Učiteľ ako manažér diskusie, ktorá má voľný priebeh a študenti v nej prezentujú svoje vlastné názory. Postup pri tvorbe prípadovej štúdie.