Social innovations in the context of modernization - Lubelcová, Gabriela
Inovácie v kontexte modernizácie. Definovanie sociálnych inovácií - tri kľúčové kritériá. Sociálna ekonomika ako vzor sociálnej inovácie. Využitie sociálnych inovácií.