Rodová rovnosť na Slovensku v kontexte európskeho vývoja - Čičváková, Emília
Analýza faktorov ovplyvňujúcich postavenie žien v spoločnosti na Slovensku a ich porovnanie s vývojom v krajinách Európskej únie.