Financovanie inovácií v cestovnom ruchu v Slovenskej republike z verejných zdrojov - Murínová, Simona
Možnosti financovania inovácií v cestovnom ruchu v Slovenskej republike z verejných zdrojov. Zákon o investičnej pomoci č. 561/2007 Z. z., zákona o podpore cestovného ruchu č. 91/2010 Z.z. a jeho neskorších noviel. Prehľad o možnostiach získania finančných prostriedkov z verejných zdrojov.