Reprezentácia formálnych ekonomických záujmov zamestnancov verejnej správy po roku 1989 - Bánovčinová, Gabriela
Záujmové skupiny - teoretické východiská, klasifikácia. Historický vývoj odborových organizácií na Slovensku po roku 1989. Dve línie sociálneho partnerstva. Slovenský odborový zväz verejnej správy a kultúry. Kolektívne vyjadnávanie a uzatváranie kolektívnych zmlúv vyššieho stupňa. Zvyšovanie mzdových taríf štátnych zamestnancov a zamestnancov vykonávajúcich prácu vo verejnom záujme podľa kolektívnych zmlúv vyššieho stupňa v období rokov 2004-2010.