Možnosti uplatnenia procesnej aplikácie Business Process Management v bankovom sektore v SR - Katonová, Miroslava, 1983-
Procesný manažment v bankovom sektore. Jedna z najvýznamnejších procesných aplikácií Business Process Management, ktorú v súčasnosti využívajú len niektoré banky na Slovensku.