Podnikateľský plán - metodika spracovania a jeho elektronická prezentácia v cvičnej firme - Velichová, Ľudmila
V Slovenskej republike existuje množstvo projektov, ktorých cieľom je zavádzať a podporovať podnikateľské vzdelávanie na školách. Na stredných odborných školách sú dve dlhodobo úspešné vzdelávacie koncepcie Cvičná firma a Aplikovaná ekonómia, so skutočným prínosom pre podporu podnikavosti absolventov. Príspevok informuje o metodike tvorby a prezentovania podnikateľských plánov študentov, ktoré sú súčasťou obsahu vzdelávania predmetu cvičná firma. Opiera sa o skúsenosti autorky s výučbou predmetu cvičná firma, ktorý vedie ako celofakultný predmet na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave.