Intelektuálny kapitál podniku - vybrané metódy jeho merania a vykazovania - Kurilová, Tamara
Koncept intelektuálneho kapitálu a jeho riadenia je predmetom mnohých výskumov a štúdií, ktoré často poukazujú na problémy spojené s jeho meraním a vykazovaním. Determinanty vybraných metód merania a vykazovania intelektuálneho kapitálu v praxi severských krajín, kde má systematický a aktívny prístup k danej problematike svoje korene.