Vybrané aspekty ICT v zdravotníckych zariadeniach na Slovensku - Gavurová, Beáta, 1972-
Problematika využívania informačno-komunikačných technológií v zdravotníckych zariadeniach na Slovensku. Výstup z výskumu realizovaného v zdravotníckych zariadeniach na Východnom Slovensku.