Využitie marketingového auditu v spoločensky zodpovednom podnikaní - Lipnická, Denisa
Podstata, obsah a zložky marketingového auditu v nadväznosti na koncepciu spoločensky zodpovedného podnikania. Identifikovanie hlavných oblastí, v ktorých marketingový audit môže pomôcť odhaliť nedostatky v dodržiavaní spoločenských, etických, či sociálnych zásad a záväzkov podnikov.