Prečo budovy láka zelená - Straková, Ľuboslava
Zelené budovy certifikované podľa medzinárodných systémov udržateľnej výstavby ako LEED, BREEAM, DGNB. Vplyv zelených budov na pracovný výkon zamestnancov. Lepší priestor pri nižších nákladoch na prevádzku s rešpektovaním životného prostredia. Zvýšenie kvality pracovného prostredia.