Význam a kvalita podnikateľského prostredia na Slovensku - Mesík, Patrik
Rovina podnikateľského prostredia a jeho zložiek v Slovenskej republike. Bariéry, ktoré negatívne vplývajú na jeho kvalitu. Hodnotenie podnikateľského prostredia na Slovensku nie len národnými ale aj medzinárodnými organizáciami.