Dopad krízy na vývoj vybraných finančných ukazovateľov v zvolených priemyselných odvetviach v SR - Kanderová, Mária
Analýza reakcií vybraných odvetví národného hospodárstva Slovenska - ťažobného priemyslu, stavebníctva, sieťových odvetví, strojárského a automobilového priemyslu - na postupný vznik a prenikanie globálnej hospodárskej krízy v rokoch 2008-2010 do nášho ekonomického prostredia.