Financovanie poľnohospodárstva a poľnohospodárskych podnikov v SR a jeho vplyv na konkurenčnú schopnosť - Grznár, Miroslav
Odvetvové finančné ukazovatele v agropotravinárstve. Transfer financií do slovenského poľnohospodárstva (2009 a 2010). Podpora producentov vybraných krajín OECD. Finančné pozície slovenských poľnohospodárskych podnikov v EÚ. Analýza súčasnej finančnej situácie v slovenských poľnohospodárskych podnikoch na základe databázy MPRV SR za rok 2010.