Digitálna gramotnosť na Slovensku - Želonková, Vladimíra
Informácia o úrovni a vývoji digitálnej gramotnosti na Slovensku na základe údajov zo štatistického zisťovania IKT v domácnostiach a u jednotlivcov v rokoch 2007 až 2011.