Dokumenty municipálnej politiky a problémy ich tvorby - Babincová, Veronika
Vymedzenie dokumentov municipálnej politiky a rôzne problémy, s ktorými sa miestne samosprávy stretávajú v rámci procesu ich tvorby. Podstata municipálnej politiky jej prvky, ku ktorým zaraďujeme nositeľov, vecnú stránku a nástroje municipálnej politiky.