Charakteristika rozdelenia miezd zamestnancov Slovenskej republiky - Sipková, Ľubica, 1962-
Aplikácia parametrického prístupu charakterizovania rozdelenia miezd zamestnancov SR v roku 2010, ktorý vychádza z princípov pravdepodobnostného modelovania inverznými distribučnými funkciami.