Ekologické poľnohospodárstvo v podnikovej praxi - Vybíralová, Júlia
Ekologický spôsob poľnohospodárstva ako nový prístup hospodárenia, ktorého cieľom je minimalizácia negatívnych vplyvov poľnohospodárstva na životné prostredie a výroba produktov špecifickej kvality. Biofarma Pružina zameraná na chov oviec a výrobu biosyrov. Charakteristika biofarmy. Ekonomické prínosy vybraných druhov biosyrov. Spôsoby a podmienky odbytu bioproduktov. Swot analýza biofarmy.