Influencing tomorrow's decision-makers: catch them early - Dubcová, Gabriela, 1968-
Úloha Ekonomickej univerzity v Bratislave v oblasti vysokoškolského vzdelávania. Príprava odborníkov pre ekonomiku, podnikanie a manažment na úrovni bakalárskej, inžinierskej a doktorandskej v zhode s Bolognským procesom. Študijné programy, výskum v súlade s environmentalistikou.