<The> 100 largest companies in the Czech Republic and Poland in the year 2010: a comparative study of economic performance - Szewczyk, Miroslawa
Prezentácia výsledkov komparácie 100 najväčších podnikov v Českej republike a Poľsku. Porovnanie štruktúry podnikov zameraných na výrobu, obchod a služby, efektívnosť podnikov a finančnú výkonnosť a rentabilitu.