Indexové portfóliá v dôchodkových fondoch - Chovancová, Božena
Indexové fondy inštitucionálnych investorov. Exchange traded funds (ETF) – burzové fondy. Obchodovanie s ETF. Indexové dôchodkové fondy v SR.