Vplyv korupcie na verejné výdavky v rezorte obrany - Bašteková, Andrea
Vojenské výdavky sú úzko späté s národnou bezpečnosťou, a preto ide o veľmi citlivú oblasť, v ktorej je dohľad veľmi obmedzený alebo žiadny. Skúmanie existencie vzťahu a možný vplyv korupcie na vojenské výdavky.