Energetické ciele štátov Európskej únie v kontexte stratégie Európa 2020 - Chovanec, Marcel
Obnoviteľné zdroje energie, ich využívanie pre naplnenie cieľov vyplývajúcich zo stratégie Európa 2020. Zistenia, ako sa darí štátom EÚ napĺňať ciele stanovené v stratégii v oblasti energetiky. Podpora EÚ v oblasti rozvoja využívania OZE a zapájanie sa Slovenska do týchto projektov.