Equity - recognition, measurement and presentation - Meluchová, Jitka, 1965-
Vlastný majetok a pohľadávky jednotky. Klasifikácia pohľadávok a majetku na základe požiadaviek IFRS. Sub - klasifikácia majetku vo výkaze o finančnej situácii. Reklasifikácia na zisky a straty. Reklasifikácia medzi pohľadávkami a majetkom.