Klastre ako súčasť regionálnych inovačných systémov - Murgašová, Jana
Rozvoj inovačného potenciálu regiónov EÚ a Slovenska, ktorý je predpokladom zvyšovania inovačnej úrovne ovplyvňujúcej výrazné disparity v oblasti ekonomickej a sociálnej úrovne, keďže regióny úrovne NUTS II v SR v porovnaní s vyspelými regiónmi EÚ stále nedosahujú želané výsledky. Základné poznatky o regionálnych inovačných systémoch a politike tvorby klastrov ako súčasti inovačnej politiky regiónov.