<The> Relations of real and nominal convergence in the EU with impacts on the euro area participation - Drastichová, Magdaléna
Problematika konvergencie ekonomík. Určenie vplyvu ekonomickej a cenovej konvergencie v Európskej únii na účasť v eurozóne.