Sociálne zabezpečenie cudzincov na Slovensku - Mäsiar, Ondrej
Sociálne zabezpečenie cudzincov, typy sociálneho zabezpečenia. Zdravotné poistenie cudzincov. Prístup cudzincov k dôchodkovému zabezpečeniu. Remitencie ako forma poistenia.