Ako sa z manažérov stávajú lídri - Watkins, Michael D.
Výsledky rozhovorov s manažérmi, ktorí musia zvládnuť počas vedenia celého podniku mnoho premien vo vlastnom nasmerovaní pozornosti a zručnosti. Sedem podstatných posunov, s ktorými sa vysporiadávajú podnikoví lídri.