Náboženstvo a jeho vplyv na poistenie - Ondruška, Tomáš, 1988-
Prehľad postojov náboženstva k poisteniu a určenie vplyvu náboženstva na dopyt a spotrebu po poistení. Prehľad stimulov, ktoré zastávajú vybrané svetové náboženstvá vo vzťahu k poisteniu. Priblíženie vzťahu islamu a poistenia, ako aj popis fungovania špecifického životného poistenia založeného na princípoch islamu.