Kurz Špecialista pre rozvoj ľudských zdrojov sa dostal po 15 rokoch do ďalšej vývojovej etapy - Reháková, Helena
Akreditovaný kurz pre rozvoj ľudských zdrojov, jeho začiatky a zameranie. Pätnásť rokov vzdelávania a vyše dvesto absolventov novej kvality pracovníkov útvarov ľudských zdrojov. Inovovaný kurz riadenia a rozvoja ľudských zdrojov.