Bezpečnosť a kvalita pri definovaní kultúry organizácie - Markulík, Štefan
Kultúra podnikovej organizácie vychádzajúca z definície uvedomelej spoločnosti, ktorá vytvára pravidlá a podmienky na to, ako sa ľudia tohto spoločenstva majú správať či konať. Efektívne činnosti v rámci systému manažérstva kvality a dodržiavania princípov kultúry kvality.