Smerovanie obchodnej politiky agrárneho sektora Ukrajiny - Fodorová, Antónia
Vplyv členstva Ukrajiny vo WTO na agrárny sektor. Vplyv pozemkovej reformy na reštrukturalizáciu fariem. Zákon o pôde. Vlastnícke právo na pôdu – cudzinci. Vlastnícke právo na pôdu – cudzie právnické osoby. Spoločné vlastníctvo pôdy. Privatizácia potravinárskych spracovateľských podnikov. Štruktúra poľnohospodárstva v rokoch 2006-2010.