Zkušenosti naživo = nejlepší praxe aneb benchmarking v českých a slovenských firmách - Haburaiová, Ingrid
Benchmarking, jedna z najefektívnejších foriem učenia sa a osvojovania si znalostí prostredníctvom praxe. Medzifiremné návštevy, výmena know-how a skúsenosti navštevovaných firiem.