FMEA nástroj riadenia rizík - Kliment, Juraj
FMEA ako nástroj na stanovenie priorít pri riadení rizík je metodikou na nákladovo efektívne uspokojenie zákazníka, čo je jedna z nevyhnutných požiadaviek na to, aby firma tvorila zisk, a tým podporila tvorbu a udržanie pracovných miest.