Regionálna spolupráca medzi Ruskou federáciou a Európskou úniou - Rosenberg, Miloslav
Charakteristika Ruskej federácie. Federálne usporiadanie Ruskej federácie. Sociálno-ekonomický rozvoj RF. Nová regionálna politika Ruskej federácie. Koncepcia dlhodobého sociálno-ekonomického rozvoja RF do 2050. Ruská federácia a Európska únia.