Efektivní týmová spolupráce - Šlapalová Čempelová, Zuzana
Niekoľko podmienok, ktoré je potrebné splniť, aby bola tímová práca efektívna. Úloha manažéra v tíme. Vedenie autoritatívne. Vedenie tímové. Vedenie paternalistické. Vedenie formálne. Vedenie typu "vidiecky klub". Vedenie typu "voľný priebeh".