Miesto záujmových skupín v hospodárskej praxi - Vongrej, Marián
Teoretická a praktická problematika záujmových skupín. Ich vymedzenie a podstatné znaky. Transnacionálne korporácie ako záujmové skupiny a kľúčový hráči v globalizačných tendenciách.