Európsky prístup k zintenzívneniu integračných procesov Rómov a jeho aplikácia v podmienkach Slovenskej republiky - Husáková, Mária
Zintenzívnenie integračných procesov v Európskej únii. Prístupy k riešeniu rómskej populácie v Slovenskej republike. Vybrané vládne dokumenty a programy za roky 1991-2011.