In Poland, up to 250 new screens could be built soon - Mišún, Juraj, 1978-
V priebehu piatich rokov by malo byť v Poľsku vybudovaných 200-250 nových kín. Najväčší operátori z oblasti kinematografie v Poľsku. Situácia v poľskej kinematografii.