Inovačné aktivity malých a stredných podnikov a možnosti ich financovania v podmienkach Slovenskej republiky - Belanová, Katarína, 1978-
Charakteristika súčasného stavu a postavenia Slovenskej republiky v oblasti inovácií. Analýza zdrojov financovania inovačných aktivít malých a stredných podnikov. Podpora inovačných aktivít zo štátneho rozpočtu. Podpora inovačných altivít zo štrukturálnych fondov Európskej únie. Finančné zdroje pre mikrosegment. Úverové financovanie. Lízing a faktoring. Rizikový kapitál. Obchodní anjeli.